Hélène TERRA Makelaardij: hèt adres voor het verkopen jouw woning

  • √ Full-service makelaarskantoor
  • √ Mensenwerk en maatwerk
  • √ Klant- en resultaatgerichte aanpak
  • √ Persoonlijk en flexibel
  • √ Gegarandeerde deskundigheid en kwaliteit
  • √ Actief op de Zuid-Limburgse woningmarkt

Full-service makelaarskantoor

Regelen, informeren, de juiste strategie, onderzoeken en onderhandelen… Hélène adviseert, ontzorgt en begeleidt je tijdens het hele verkooptraject. Hélène werkt al sinds 1998 met veel gedrevenheid en plezier als makelaar. Sindsdien heeft zij veel tevreden klanten aan Hélène TERRA Makelaardij mogen binden.

Mensenwerk en maatwerk

Het makelaarsvak blijft mensenwerk. Ieder verkoop- of aankoopproces is anders. Uitgangspunt zijn verkopers en kopers die een goed gevoel aan de verkoop of aankoop van hun woning overhouden. Hélène TERRA Makelaardij biedt jou een optimale verkoopbegeleiding, voorziet de koper van de juiste informatie en houdt jou tijdens het hele proces zorgvuldig op de hoogte.

Klant- en resultaatgerichte aanpak

Een klant- en resultaatgerichte aanpak, dat is wat je van Hélène TERRA Makelaardij kunt verwachten. Samen met jou brengt Hélène de gewenste (woon)doelen in kaart en gaat van daaruit aan de slag om deze te behalen. Uiteraard zijn het internet en sociale media vaste onderdelen van de verkoopstrategie. Jouw woning zal op een kwalitatief hoog niveau online gepresenteerd worden.

Persoonlijk en flexibel

Hélène adviseert en begeleidt je in het hele proces. Van het eerste oriënterende gesprek tot en met het tekenen van de akte bij de notaris. Daarbij staat service hoog in het vaandel. Ook buiten kantoortijden en in het weekend.

Gegarandeerde deskundigheid en kwaliteit

Persoonlijk, gedreven, vakkundig en VBO-gecertificeerd. Hélène Opreij-Schnackers houdt haar vakkennis op peil door permanente jaarlijkse educatie. Hélène’s werk is haar passie. Deskundigheid en kwaliteit zijn gegarandeerd!

Actief op de Zuid-Limburgse woningmarkt

Hélène TERRA Makelaardij is gevestigd in Margraten. Van daaruit bedient Hélène de Zuid-Limburgse woningmarkt. De kern van het werkgebied ligt in de gemeenten Eijsden-Margraten, Maastricht, Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg a/d Geul, Nuth, Voerendaal en Simpelveld.

Ik wil meer weten