Woning verhuren
Bij het verhuren van jouw woning gelden andere spelregels dan bij de verkoop ervan. Je gaat een langere verbintenis aan met de nieuwe bewoner(s) van jouw woning en zult duidelijke, schriftelijk vastgelegde afspraken moeten maken binnen de wettelijke kaders.

Service Hélène TERRA Makelaardij
Sinds 2008 biedt Hélène TERRA Makelaardij haar opdrachtgevers vakkundige begeleiding bij de verhuur van hun woning. Hier komt namelijk veel bij kijken en dat vraagt om specialistische kennis en ervaring.

Hélène TERRA Makelaardij is een makelaarskantoor met volledige service. Hélène begeleid haar opdrachtgevers van A tot Z bij het verhuren van hun woning. Is er toestemming nodig voor de verhuur, zijn er beperkingen in het bestemmingsplan, wat is een marktconforme huur en wat is de potentiële doelgroep? Hélène zoekt het voor je uit én regelt het. Zij neemt je zoveel mogelijk zorg uit handen waardoor je tijd en geld bespaart. Hélène doet het regelwerk, de onderhandelingen en legt de gemaakte afspraken vast in het juiste model huurovereenkomst.

Het werkgebied van Hélène TERRA Makelaardij omvat het Zuid-Limburgse Heuvelland en Maastricht; een veelzijdig gebied qua type bebouwing, prijsklasse en bewoners.

Klant- en resultaatgerichte aanpak
Hélène TERRA Makelaardij werkt klantgericht en resultaatgericht. Voor Hélène begint dit met het luisteren naar jouw wensen. De inzet van internet en diverse sociale media is een vast onderdeel van de verhuuractiviteiten. Het merendeel van de mensen die een huurwoning zoekt start zijn zoektocht immers online.

 Huurcheck
Voordat je de huurovereenkomst tekent wil je de juiste beslissing maken met betrekking tot de beoogde huurkandidaat. Hélène TERRA Makelaardij voert altijd een Huurcheck uit: klopt de identiteit, zijn er faillissementen of betalingsproblemen bekend of zijn er andere beperkingen? Met de informatie van de Huurcheck kun je een weloverwogen besluit nemen.

 Over Hélène TERRA Makelaardij
Persoonlijk, gedreven, vakkundig en VBO gecertificeerd. Hélène Opreij-Schnackers houdt haar vakkennis op peil door permanente jaarlijkse educatie. Hélène’s werk is haar passie. Deskundigheid en kwaliteit zijn altijd het uitgangspunt!

Meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact op. Hélène Opreij-Schnackers vertelt jou graag persoonlijk wat je van Hélène TERRA Makelaardij kunt verwachten en wat er komt kijken bij de verhuur van jouw woning. Hélène staat voor je klaar en geeft je een eerlijk en onderbouwd advies. Daar heb je écht iets aan. Hélène is bereikbaar op nummer 06 41 22 56 84.