Huis verhuren

Bij het verhuren van uw woning gelden andere spelregels dan bij de verkoop van uw woning. U gaat een langere verbintenis aan met de nieuwe bewoner(s) van uw woning en u zult duidelijke, schriftelijk vastgelegde afspraken moeten maken binnen de wettelijke kaders.

Service Hélène TERRA Makelaardij

Bij het verhuren van uw woning ontzorgen wij u zo veel mogelijk: u wilt het regelwerk, het informeren, het onderhandelen en het vastleggen van de gemaakte afspraken uit handen geven. De inzet van een makelaar bij de verhuur van uw woning bespaart tijd en geld. Het verhuren van de woningen is éen van de activiteiten die we sinds 2008 in het belang van de opdrachtgever doen. Hélène TERRA makelaardij is een makelaarskantoor met volledige service; wij begeleiden onze klanten van A tot Z bij het verhuren van hun woning. Heeft u toestemming nodig voor de verhuur, zijn er beperkingen in het bestemmingsplan, wat is een marktconforme huur en wat is de potentiële doelgroep?

Het werkgebied waarin wij actief zijn omvat het Zuid-Limburgse Heuvelland en Maastricht; een veelzijdig gebied qua type bebouwing, prijsklasse en bewoners.

Klantgericht

Wij werken klantgericht en resultaatgericht. Voor ons begint dit met het luisteren naar uw wensen. De inzet van internet en diverse sociale media is een vast onderdeel van onze verhuur-activiteiten; het merendeel van de mensen die een huurwoning zoeken starten hun zoektocht online.

Huurcheck

Voordat u de huurovereenkomst tekent wilt u de juiste beslissing maken met betrekking tot de beoogde huurkandidaat. Een Huurcheck behoort tot het vaste onderdeel van onze werkzaamheden; klopt de identiteit, zijn er faillissementen of betalingsproblemen bekend of zijn er andere beperkingen? Met de informatie van Huurcheck kunt u samen met ons een weloverwogen besluit nemen.

Team Hélène TERRA Makelaardij

Persoonlijk, gedreven, vakkundig en VBO gecertificeerd. Onze vakkennis houden wij op peil door jaarlijkse permanente educatie waardoor u gebruik kunt maken van onze deskundigheid. Ons werk is onze passie en kwaliteit is gegarandeerd!

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of bel naar 06 41 22 56 84. Wij vertellen u graag persoonlijk wat u van ons kunt verwachten en wat er komt kijken bij de verhuur van uw woning.

Wij staan voor u klaar en geven een eerlijk en onderbouwd advies. Daar heeft u écht iets aan.