Huis verkopen
Met de verkoop van een woning breekt vaak een nieuwe levensfase aan. Dat kan best spannend zijn. Waarschijnlijk is het voor jou geen dagelijkse bezigheid om jouw woning te verkopen. De steeds veranderende regelgeving in de woningmarkt maakt het er bovendien niet makkelijker op.

Daar heeft Hélène begrip voor. Bij Hélène TERRA Makelaardij ben je aan het juiste adres voor de verkoop van jouw woning. Samen gaan jullie in de huidige dynamische woningmarkt voor het beste resultaat.

Hélène TERRA Makelaardij is gevestigd in Margraten. Van daaruit bedient Hélène de Zuid-Limburgse woningmarkt. Van Maastricht tot Vaals en van starterswoning tot woonboerderij of villa.

Full service
Ontzorgen. Dat is wat Hélène voor je doet wanneer je jouw huis gaat verkopen of een woning wilt kopen. Regelen, informeren, de juiste strategie, onderzoeken en onderhandelen… Hélène doet dat graag voor je. Tijdens het hele verkooptraject zal zij jou bijstaan en adviseren. Hélène werkt al sinds 1998 met veel gedrevenheid en plezier als makelaar. In de loop van de jaren heeft zij veel tevreden klanten aan Hélène TERRA Makelaardij mogen binden.

 Wij kiezen voor mensenwerk en maatwerk
Het makelaarsvak blijft mensenwerk. Ieder verkoop- of aankoopproces is anders. Uitgangspunt zijn verkopers en kopers die een goed gevoel aan de verkoop of aankoop van hun dierbare bezit overhouden. Dit betekent dat Hélène TERRA Makelaardij jou een optimale verkoopbegeleiding geeft, de koper van de juiste informatie voorziet en jou zorgvuldig op de hoogte houdt tijdens deze enerverende periode.

Klant- en resultaatgerichte aanpak
Hélène is benieuwd naar jouw verhaal. Door te luisteren kan zij samen met jou de gewenste (woon)doelen in kaart brengen. Van daaruit gaat Hélène aan de slag om de gewenste resultaten te behalen. Een klant- en resultaatgerichte aanpak, dat is wat je van haar kunt verwachten.

De inzet van internet en diverse sociale media zijn uiteraard vaste onderdelen van de verkoopstrategie. Jouw woning zal kwalitatief op een zeer hoog niveau online gepresenteerd worden.

Persoonlijk en flexibel
Hélène adviseert en begeleid je in het hele proces. Van het eerste oriënterende gesprek tot en met het tekenen van de akte bij de notaris. Daarbij staat service bij haar hoog in het vaandel.

Over Hélène TERRA Makelaardij
Persoonlijk, gedreven, vakkundig en VBO gecertificeerd. Hélène Opreij-Schnackers houdt haar vakkennis op peil door permanente jaarlijkse educatie. Hélène’s werk is haar passie. Deskundigheid en kwaliteit zijn altijd het uitgangspunt!

Hélène TERRA Makelaardij is een klein, maar daardoor wel persoonlijk en zeer flexibel, kantoor. En lekker laagdrempelig. Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee.

Meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact op. Hélène Opreij-Schnackers vertelt jou graag persoonlijk wat je van Hélène TERRA Makelaardij kunt verwachten en wat er komt kijken bij de verkoop van jouw woning. Hélène staat voor je klaar en geeft je een eerlijk en onderbouwd advies. Daar heb je écht iets aan. Hélène is bereikbaar op nummer 06 41 22 56 84.