Huis verkopen

Een woning verkopen is aan steeds veranderende regelgeving onderhevig en voor u geen dagelijkse bezigheid. Uw woning verkopen betekent een nieuwe fase in uw leven en is best spannend. Wij begrijpen dit volkomen: bij ons bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning. Samen met u gaan wij in de huidige dynamische woningmarkt voor het beste resultaat.

Ons kantoor is gevestigd in Margraten; wij bedienen de Zuid-Limburgse woningmarkt van Maastricht tot Vaals en van starterswoning tot woonboerderij of villa.

Full service

ONTZORGEN: dat is wat wij voor u doen wanneer u uw huis gaat verkopen of een ander huis wilt kopen. Het regelwerk, het informeren, de juiste strategie, het onderzoeken en het onderhandelen; wij nemen dit van u over en adviseren u gedurende het hele verkooptraject. Sinds 1998 doen wij dit werk met gedrevenheid en veel plezier. In de loop van de jaren hebben we veel tevreden klanten aan ons mogen binden.

Wij kiezen voor mensenwerk en maatwerk

Ons vak blijft mensenwerk. Ieder verkoop- of aankoopproces is anders en uitgangspunt zijn verkopers en kopers die een goed gevoel aan de verkoop of aankoop van hun dierbare bezit overhouden. Dit betekent dat wij u een optimale verkoopbegeleiding geven, de koper de juiste informatie geven en u zorgvuldig op de hoogte houden tijdens deze spannende periode.

Klantgericht

Klantgericht en resultaatgericht werken wij naar de door u gewenste (woon)doelen. Voor ons begint dit met te luisteren naar u om daarna consequent aan de slag te gaan voor het gewenste resultaat. De inzet van internet en diverse sociale media zijn uiteraard vaste onderdelen van onze verkoopstrategie. Meer dan 90% van de Nederlanders kijkt zeer regelmatig op internet; een perfecte plek om uw woning kwalitatief op een zeer hoog niveau te presenteren.

Ons kantoor is klein en daardoor persoonlijk en zeer flexibel

Wij adviseren en begeleiden u in het hele proces: vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met het tekenen van de akte bij de notaris. Service is ons hierbij niet vreemd, ook buiten kantoortijden en in het weekend. Ons kantoor is laagdrempelig; u bent altijd welkom voor een kop koffie of thee.

Team Hélène TERRA Makelaardij

Persoonlijk, gedreven, vakkundig en VBO gecertificeerd. Onze vakkennis houden wij op peil door jaarlijkse permanente educatie waardoor u gebruik kunt maken van onze deskundigheid. Ons werk is onze passie, en kwaliteit is gegarandeerd!

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of bel naar 06 41 22 56 84. Wij vertellen u graag persoonlijk wat u van ons kunt verwachten en wat er komt kijken bij de verkoop van uw woning.

Wij staan voor u klaar en geven een eerlijk en onderbouwd advies. Daar heeft u écht iets aan.